Hoeve Hoen

Aandacht voor duurzaam

Kiplekker leven

Hoeve Hoen is smakelijk en duurzaam kippenvlees. De kippen zijn van een langzaam groeiend ras en krijgen alle tijd en ruimte om rustig op te groeien. Samen met de beste zorg en aandacht op de boerderij, zorgt dit voor een smaakvol stuk kippenvlees. Wij zijn continu bezig met verduurzamen van onze kip; van de voeding en het dierenwelzijn in de stal tot aan de weg naar de slager. Hoeve Hoen is de smaak van vroeger in een modern jasje, met aandacht voor lekker samen genieten van kippenvlees.

Smaakvolle kip

Lekker vers van de slager

De smaak van vroeger in een modern jasje, met aandacht voor lekker samen genieten van kippenvlees. De beste zorg, rust én aandacht op de boerderij zorgen samen met het vakmanschap van de slager, voor smakelijk en duurzaam Hoeve Hoen kip. Iedere dag vers, de beste kwaliteit en verkrijgbaar bij de slager om de hoek. Dat is Hoeve Hoen.

Hoeve Hoen
Hoeve Hoen

Onze smaak jouw tradities

Samen komen en lekker genieten

Smaakvol kippenvlees is mals, lekker én gezond. Met Hoeve Hoen kippenvlees maak je de lekkerste gerechten; voor groot én klein, samen met de hele familie om tafel óf lekker buiten bij de barbecue. Hoeve Hoen geeft je het heerlijke gevoel van ‘thuiskomen’. Onze kip brengt je terug naar de heerlijke familiemaaltijden en traditionele gerechten van vroeger. Met je eigen moderne twist natuurlijk!

Zoek je nog meer malse tips en inspiratie met smaakvol kippenvlees?

Bezoek onze website 

www.hoevehoen.nl