Hems bv

Specialist
Als gespecialiseerd en innovatief bedrijf denken wij graag met onze klanten mee over hoe zij zich kunnen onderscheiden in de markt. Wij denken in uitdagingen en oplossingen. Wij stellen onze klanten centraal en focussen ons met hen op waardecreatie en differentiatie.

Leveringsbetrouwbaar
Sinds 27 november 2017 heeft Hems bv zijn vers vleesactiviteiten geconcentreerd in Oss. In de juiste hoeveelheden, in de juiste kwaliteit, onder de juiste condities en op het juiste moment aanleveren is voor ons een vanzelfsprekendheid. Dat dit geen loze kreet is bewijzen de diverse kwaliteitssystemen waarmee wij werken; Hems bv is BRC gecertificeerd.

Innovatief
Innovatie is een belangrijke pijler binnen ons bedrijf. Onze klanten zijn hierbij onze belangrijkste inspiratiebron. Door samen met hen producten en concepten te ontwikkelen, kunnen wij gezamenlijk snel en flexibel inspelen op de veranderende markten. Innovatie geeft voorsprong en onderscheidend vermogen, voor ons en onze klanten.

Meedenken
Hems bv is mensen; mensen zijn Hems bv. Wij helpen onze klanten graag mee met het optimaliseren van hun rendement. Onze verkoop binnendienst medewerkers en onze accountmanagers weten wat er leeft op de winkelvloer en spreken dezelfde taal. Mensen maken ons bedrijf. Gekwalificeerde vakslagers en moderne apparatuur staan garant voor een betrouwbaar en kwalitatief goed product.
 

Of- zoals wij het zeggen- Slim in vlees.

Nieuwbouw

Met een blik op de toekomst gaat Hems bv in 2017 starten met de bouw van een nieuw bedrijfspand op het bedrijventerrein Vorstengrafdonk in Oss.

Hems bv bouwt om onze klanten vanuit dit nieuwe bedrijfspand nog beter van dienst te kunnen zijn. In een nieuwbouwpand zal het allemaal efficiënter kunnen, zijn kosten beheersbaarder en zijn er meer mogelijkheden voor investeringen. Hems bv wil de leveringsbetrouwbaarheid en klantgerichtheid naar een hoger niveau tillen.

Volgens de planning nu zal in april 2017 de eerste spade in de grond gaan en in november zal de nieuwbouw moeten zijn gerealiseerd. 

Zo bouwen we samen aan de toekomst.