Noord-Amerikaans Black Angus Beef

Kies het allerbeste Noord-Amerikaanse vlees!

Noord-Amerikaans Black Angus Beef is rundvlees van de hoogste, meest constante kwaliteit en is heerlijk mals van smaak. PM Black Angus Beef is een uniek product dat uitermate geschikt is voor gerenommeerde restaurants en de beste kwaliteitsslagers.

  • PM Black Angus runderen worden grootgebracht met een zorgvuldig uitgebalanceerd graandieet.

  • Het vlees van deze runderen is een culinaire delicatesse vanwege zijn hoge graad van marmering die de smaakpapillen verrast met een ongekende sappigheid.

  • De stamboom Angus wordt gefokt middels een door de USDA gecertificeerd programma en voldoet aan de diervriendelijke ‘Humane Farm Animal Care’-programma normen.

  • Dit kwaliteitsrundvlees wordt gefokt in overeenstemming met het NHTC-programma. NHTC wil zeggen ‘Non-Hormone Treated Cattle’; niet met hormonen behandeld rundvlees.

Black angus
Black angus in de weide

Superieure kwaliteit

Dit alles met als doel een mals, sappig en bijzonder smaakvol vlees van een superieure en constante kwaliteit te kunnen leveren. Noord-Amerikaans PM Black Angus Beef is in Nederland uitsluitend via Hems bv leverbaar. Noord-Amerikaans Black Angus rundvlees kan in bulk maar ook geportioneerd verpakt worden geleverd op gewenst gewicht en verpakkingseenheid.

Black Angus Beef - Passie voor kwaliteit!

Wilt u meer informatie, bel met onze verkoopafdeling op telefoonnummer 0497-681614 en vraag naar onze uitgebreide brochure!

I love American Black Angus Beef