Het bedrijf

Hems bv begon in 1985 als regionale leverancier van afgesneden varkensvlees voor zelfstandige slagers. Ons bedrijf ontwikkelde zich in een korte tijd tot specialist in het uitbenen, uitsnijden en verwerken van rund- en varkensvlees tot halffabrikaten en eindproducten.

In de loop van de jaren volgden we de veranderingen op consumentenniveau, in slagersbedrijf, supermarkt, groothandel en industrie. Met als resultaat een specialist in vleesproducten van een hoge kwaliteit met een heel eigen visie op onze klanten en op de markt.

Onze wortels liggen in het zuiden van Nederland, maar met het veranderen van de markt is ons werkgebied uitgebreid tot heel Nederland en België. Naast varkensvlees omvat ons pakket inmiddels alle soorten vlees; rund- en kalfsvlees, lams- en schapenvlees en paardenvlees. Ook wordt ingespeeld op de vraag naar ‘duurzaam’ vlees. Het uitsluitend leveren van technische delen of afgesneden varkensvlees is verleden tijd.

Mensen maken ons bedrijf. Gekwalificeerde vakslagers en moderne apparatuur staan garant voor een betrouwbaar en kwalitatief goed product. Dankzij ons eigen wagenpark is een snelle levering mogelijk. Hems bv is FFSC-22000 gecertificeerd.

Kortom: wij zorgen ervoor dat onze klanten die producten geleverd krijgen waar de consument om vraagt. Dit uitgangspunt maakt ons tot wat we nu zijn. Een leverancier van kwaliteitsvlees en vleesproducten die zijn afgestemd op de klanten van onze afnemers. Specialist, Leveringsbetrouwbaar, Innovatief en vooral Meedenkend.

Of- zoals wij het zeggen- Slim in vlees.

RSP_1377_bewerkt
RSP_1326_bewerkt
Slim in vlees logo

Specialist

Als gespecialiseerd en innovatief bedrijf denken wij graag met onze klanten mee over hoe zij zich kunnen onderscheiden in de markt. Wij denken in uitdagingen en oplossingen. Wij stellen onze klanten centraal en focussen ons met hen op waardecreatie en differentiatie.

Leverings-
betrouwbaar

Sinds 27 november 2017 heeft Hems bv zijn vers vlees activiteiten geconcentreerd in Oss. In de juiste hoeveelheden, in de juiste kwaliteit, onder de juiste condities en op het juiste moment aanleveren is voor ons een vanzelfsprekendheid. Dat dit geen loze kreet is bewijzen de diverse kwaliteitssystemen waarmee wij werken; Hems is FSSC-22000 gecertificeerd.

Innovatief

Innovatie is een belangrijke pijler binnen ons bedrijf. Onze klanten zijn hierbij onze belangrijkste inspiratiebron. Door samen met hen producten en concepten te ontwikkelen, kunnen wij gezamenlijk snel en flexibel inspelen op de veranderende markten. Innovatie geeft voorsprong en onderscheidend vermogen, voor ons en onze klanten.

Meedenken

Hems bv is mensen; mensen zijn Hems bv. Wij helpen onze klanten graag mee met het optimaliseren van hun rendement. Onze verkoop binnendienst medewerkers en onze accountmanagers weten wat er leeft op de winkelvloer en spreken dezelfde taal. Mensen maken ons bedrijf. Gekwalificeerde vakslagers en moderne apparatuur staan garant voor een betrouwbaar en kwalitatief goed product.

Nieuwbouw Hems bv

Eind 2017 is een compleet nieuw bedrijfspand in Oss gerealiseerd. In dit nieuwbouwpand zijn bedrijfsprocessen efficiënter en de kosten beheersbaarder gemaakt.

Tevens is er geïnvesteerd in kwaliteit, voedselveiligheid en duurzame energie-oplossingen. Hems bv heeft daarmee de leveringsbetrouwbaarheid en klantgerichtheid naar een hoger niveau kunnen tillen.

Per januari 2018 is er ook de nieuwe eigen runderuitsnijderij in gebruik genomen. Wij kunnen rundvlees sorteren, uitbenen en uitsnijden op maat volgens wens van de klant.

Zo bouwen we samen aan de toekomst.

youtube-video-thumbnail