Voorman productie nacht

De omgeving waarin je werkt is de productieomgeving bij een vleesverwerkend bedrijf, wat inhoudt dat je werkzaam bent in een gekoelde omgeving.

Functie:

  • Je houdt je bezig met het regelen van de dagelijkse productie;
  • Mee productie draaien  / snijden / uitbenen;
  • Inkomende goederen op de juiste manier registreren;
  • Je neemt de werkzaamheden over van de productieleider als deze afwezig is: administratie bij houden en planning maken;
  • Je ruimt op en houdt de werkomgeving op orde;
  • Je bent een enthousiaste en flexibele teamplayer; met een gezonde dosis humor;
  • Je hebt geen moeite met nachtdienst.

 

Alle werkzaamheden worden uitgevoerd conform ons kwaliteitshandboek.
Aanvang werkzaamheden: Zondag t/m donderdag 19:00 uur, g
emiddeld 36 uur per week.

 

Profiel:

  • Kennis van de technische delen van varkensvlees is essentieel; verschillende snitten / kwaliteiten / allround kennis van verwerken varkensvlees;
  • Je hebt ervaring in het aansturen van een productie team;
  • Je hebt een MBO werk- en denkniveau; vooruitziend / ad hoc werken en denken;
  • Je beschikt over relevante werkervaring in de vleesindustrie;
  • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift Engels / Duits / Pools is een pre;
  • Je bent stressbestendig en nauwkeurig;
  • Je kunt zelfstandig werken en je hebt goede contactuele eigenschappen; 
  • Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel en je werkt klantgericht.

Solliciteren

Graag ontvangen wij jouw motivatiebrief met C.V. via Robert@hems.nl