Ruyghveen varkensvlees

Vlees met peelkarakter!

De Peel bewijst dat rustig en ruig, pracht en puurheid heel goed samengaan. En dát gevoel sluit weer perfect aan bij Ruyghveen.

De Peel; een gebied waar natuur en ambacht hand in hand gaan. Vroeger werd turf gevonden en gaven onze voorouders jarenlang ziel en zaligheid om de Peel te ontginnen. Later werd het gebied teruggegeven aan de natuur. 

Dat resulteerde in een stukje Nederland met een woeste, maar prachtige authentieke aanblik. Een karakteristiek, rauw gebied in een eerlijke en pure omgeving, waar moerassen en vennetjes zich afwisselen met uitgestrekte heidevelden en bossen.Harde werkers vinden er hun verdiende rust en levensgenieters ervaren de diversiteit van de natuur.

Onze boeren en slagers zorgen er samen voor dat het pure vlees uit de Peel op ambachtelijke wijze wordt verwerkt tot karakteristieke producten. Ze werken allemaal hard, maar verliezen daarbij de aandacht voor het dier en het product niet uit het oog. Onze mannen genieten zichtbaar van deze samenwerking en dat proeft u terug op uw bord!

Met eerlijk vlees uit de Peel, stoere producten en samenwerking in de keten, garanderen wij een smaakvol kwaliteitsassortiment. Wij beloven met trots Ruyghveen, vlees met Peelkarakter. Want een harde werker die na een lange dag voldaan op de bank ploft, moet kunnen genieten van de stevige ‘boerensmaak’ van vroeger!

 

Rib Ruyghveen

 

• Heerlijke smaak

• Kwaliteitsvlees

• Goede houdbaarheid

• Lokale boeren – uit de peel – uit Heibloem – Roggel – Panningen en Sevenum

• Ambacht

• Peelgevoel: ruig – karakteristiek – ongerept - traditie


Daardoor genieten uw klanten van het heerlijke

Ruyghveen, vlees met Peelkarakter.

Ook zo benieuwd, 
kijk voor meer informatie op 
www.ruyghveen.nl