Runder uitbener

De omgeving waarin je werkt is de productieomgeving bij een vleesverwerkend bedrijf, wat inhoudt dat je werkzaam bent in een gekoelde omgeving.

Functie:

  • Je houdt je bezig met het uitbenen van runderen
  • Je ruimt op en houdt de werkomgeving op orde;
  • Je bent een enthousiaste en flexibele teamplayer.

 

Alle werkzaamheden worden uitgevoerd conform ons kwaliteitshandboek.
Aanvang werkzaamheden: Maandag t/m donderdag aanvangstijd 06:00 uur, gemiddeld 36 uur per week

 

Profiel:

  • Kennis van de technische delen van rundvlees is essentieel;
  • Je hebt een MBO werk- en denkniveau;
  • Je beschikt over relevante werkervaring in de vleesindustrie;
  • Je beheerst de Nederlandse taal;
  • Je bent stressbestendig en nauwkeurig;
  • Je kunt zelfstandig werken en je hebt goede contactuele eigenschappen; 
  • Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel en je werkt klantgericht.

Solliciteren

Graag ontvangen wij jouw motivatiebrief met C.V. via Robert@hems.nl