Runder kanter
De omgeving waarin je werkt is de productieomgeving bij een vleesverwerkend bedrijf, wat inhoudt dat je werkzaam bent in een gekoelde omgeving.
Functie:
- Je houdt je bezig met het kanten van runderen
- Je ruimt op en houdt de werkomgeving op orde;
- Je bent een enthousiaste en flexibele teamplayer.
Alle werkzaamheden worden uitgevoerd conform ons kwaliteitshandboek.
Aanvang werkzaamheden: Maandag t/m donderdag aanvangstijd 05:30 uur, gemiddeld 32 uur per week.
Profiel:
- Kennis van de technische delen van rundvlees is essentieel;
- Je beschikt over relevante werkervaring in de vleesindustrie;
- Je beheerst de Nederlandse taal;
- Je bent stressbestendig en nauwkeurig;
- Je kunt zelfstandig werken en je hebt goede contactuele eigenschappen;
- Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel en je werkt klantgericht.
Solliciteren
Graag ontvangen wij jouw motivatiebrief met C.V. via Robert@hems.nl