MPS ecas

Het bedrijf

Hems bv begon in 1985 als regionale leverancier van afgesneden varkensvlees voor zelfstandige slagers. Ons bedrijf ontwikkelde zich in een korte tijd tot specialist in het uitbenen, uitsnijden en verwerken van rund- en varkensvlees tot halffabrikaten en eindproducten.

Hems bvIn de loop van de jaren volgden we de veranderingen op consumentenniveau, in slagersbedrijf, supermarkt, groothandel en industrie. Met als resultaat een specialist in vleesproducten van een hoge kwaliteit met een heel eigen visie op onze klanten en op de markt.

Onze wortels liggen in het zuiden van Nederland, maar met het veranderen van de markt is ons werkgebied uitgebreid tot heel Nederland en België. Naast varkensvlees omvat ons pakket inmiddels alle soorten vlees; rund- en kalfsvlees, lams- en schapenvlees en paardenvlees. Ook wordt ingespeeld op de vraag naar 'duurzaam' vlees. Het uitsluitend leveren van technische delen of afgesneden varkensvlees is verleden tijd.

Mensen maken ons bedrijf. Gekwalificeerde vakslagers en moderne apparatuur staan garant voor een betrouwbaar en kwalitatief goed product. Dankzij ons eigen wagenpark is een snelle levering mogelijk. Hems bv is BRC- gecertificeerd.   Kortom: wij zorgen ervoor dat onze klanten die producten geleverd krijgen waar de consument om vraagt. Dit uitgangspunt maakt ons tot wat we nu zijn. Een leverancier van kwaliteitsvlees en vleesproducten die zijn afgestemd op de klanten van onze afnemers. Specialist, Leveringsbetrouwbaar, Innovatief en vooral Meedenkend.

Of- zoals wij het zeggen- Slim in vlees.